Politica de retur 
  
 Pentru cumpărăturile din magazinul online  FoxOffice, noi îți vom returna în întregime contravaloarea produselor, în aceeași modalitate folosită pentru plata inițială, daca produsele returnate sunt noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și cu ambalajul original. Această politică este suplimentară față de drepturile statutare. SC Just Mob Furniture SRL ( porprietatea caruia este magazinul online Foxoffice)  își rezervă dreptul de a refuza un retur sau a oferi un schimb în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.


 Dacă ai cumpărat online și te-ai răzgândit, nu e nicio problemă! Îți returnăm în întregime contravaloarea produselor. Poți returna comanda online și după termenul de 14 zile, dar în acest caz nu vei primi înapoi taxa de livrare.


Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite). 

Comenzi lipsă, deteriorate sau incomplete

 În cazul în care comanda ta a sosit incompletă, conţine produse deteriorate, sau chiar nu a sosit deloc, suntem aici ca să te ajutăm.

 

 

Contactează-ne

Vizitează pagina de contact pentru a ne suna sau a discuta prin email cu unul din agenţii noştri. Te vom ajuta să găseşti o soluţie.